<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=291526431224383&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Welcome to Futudent Blog

Video Dentistry Blog

Futudent modernisoi hammashoidon liiketoiminnan ja koulutuksen käytäntöjä

Sep 3, 2015 2:11:48 PM / by Innocent Okeke

Press release 27th of August 2015 –
futudent-infographics-2015

Uuden sukupolven työkalut helpottavat kommunikaatiota ja nostavat hammashoidon kokonaan uudelle tasolle. Futudent ratsastaa muutoksen aallonharjalla ja tarjoaa turvallista ja helppokäyttöistä teknologiaa hammasvalokuvien ja -videoiden jakamiseen.

 

 

Futudent tarjoaa laajan valikoiman hyödyllisiä sovelluksia niin hammaslääketieteen koulutukseen kuin yksityisen hammaslääkärin työhönkin. Kokonaisuus sisältää sekä ohjelmistoja että laitteistoja, ja mahdollistaa korkealaatuisen videon varastoinnin, digitaalisen dokumentoinnin ja reaaliaikaisen esikatselun, sekä videoiden, tekstin ja oikeiden hammaskuvien jakamisen.

Futudent on suunniteltu tuomaan video osaksi päivittäistä hammaslääkärin työtä ja jokaista potilaskohtaamista. Futudentin kamera ja pilvipalvelu parantavat hammaslääkärien, potilaiden ja hoitotiimien välistä kommunikaatiota. Ne auttavat myös kouluttajia, opiskelijoita ja muita kollegoita toimimaan paremmin yhdessä.

 

Reaaliaikaisen videon käyttö potilaiden hoidossa ja heidän kanssaan keskustelussa

 

“Moderni asiakaspalvelu nostaa yksityisen hammaslääkärin liiketoiminnan uudelle tasolle”, uskoo Lars Kåhre, Futudentin toimitusjohtaja ja yksi sen perustajista. “Meidän intohimomme kumpuaa siitä, että ymmärrämme perin pohjin, mitä hammaslääkärin työ on. Me tahdomme nostaa hammaslääkäripalveluiden tasoa ja keskittyä modernisoimaan päivittäistä kommunikaatiota hammashoidossa ympäri maailmaa.”

Kevyellä luuppeihin asennettavalla Futudent-kameralla hammaslääkäri pystyy kuvaamaan videota ja selittämään tekemisiään samalla, kun työskentelee keskeytyksettä. Futudent-kameran käyttö ei vaadi erikoisosaamista. Potilas ja suuhygienisti näkevät ruudulta täsmälleen sen, mitä hammaslääkäri näkee. Videoita ja still-kuvia voi helposti editoida jälkeenpäin, ja niitä voidaan jakaa turvallisesti kommenttien ja ohjeiden kera niille henkilöille, joille on annettu pääsy datakansioon (esim. hammashoitotiimi ja/tai asiakas).

“Kameran käyttö on minulle jokapäiväistä rutiinia ja käytän sitä jokaisen potilaani kanssa. Kommunikaatio on parantunut uskomattoman paljon, koska enää ei tule epäselvyyksiä siitä, mitä minä näen. Potilas näkee TV-ruudulta täsmälleen saman näkymän, mihin luuppikamerani osoittaa, ja tämä helpottaa keskustelua”, sanoo tohtori Wayne Hollar, joka on yksi Futudent-järjestelmää käyttävistä hammashoidon pioneereista.

 

Materiaalit (tiedote, logo, infografiikka):
http://my.futudent.com/hubfs/activations/press/Futudent-press-release-25082015.zip

Lisätietoja:
Lars Kåhre
, perustaja ja toimitusjohtaja, +358 400 702 088, lars@futudent.com
Brian Forth, Yhdysvaltojen toiminnanjohtaja, +1 646 379 9368, brian.forth@futudent.com

Futudent on Novocam Medical Innovations Oy:n kehittämä ja omistama järjestelmä. Futudent on hammashoidon videoratkaisu, joka koostuu päässä pidettävästä kamerasta, integroidusta ohjelmistosta ja siihen liittyvästä jakamispalvelusta. Futudentin avulla hammaslääkärit, opettajat ja opiskelijat voivat dokumentoida ja jakaa omaa näkymäänsä videotallenteiden ja reaaliaikaisten esitelmien kautta käyttäen videota, still-kuvia, puhetta ja tekstiä. Futudent tarjoaa innovatiivisia opetus- ja tutkimusratkaisuja ja se onkin käytössä monissa johtavissa yliopistoissa ympäri maailmaa.

Lisätietoja on saatavilla osoitteessa futudent.com

Topics: News

Innocent Okeke

Written by Innocent Okeke

Recent Posts

Subscribe to Email Updates